SNUGPAK SPECIAL FORCES BIVVI BAG CENTER ZIP

Snugpak ® SF Bivvi Bag är perfekt för brittiska väderförhållanden och skyddar dig från avdunstning och konvektionsvärmeförlust och är en av de tio väsentliga fö


 


Snugpak ® SF Bivvi Bag är perfekt för brittiska väderförhållanden och skyddar dig från avdunstning och konvektionsvärmeförlust och är en av de tio väsentliga föremålen för bergsvandring och bergsklättring. SF Bivvi-väskan är det idealiska valet för äventyrsracare, bushcraft och akut överlevnad. Den icke-låsande 1/2-längd dragkedjan framtill tillåter snabb utgång när du måste röra dig snabbt och varje sekund är kritisk. Med en liten volym och exceptionellt lätta egenskaper kan den fällas ihop eller packas bort som ett stabilt föremål i ditt racerpaket, med eller utan sovsäck.


Bivvi-väskan, en term förkortad från bivuac, ett franskt ord som betyder 'tillfälligt läger', kan användas som ett absolut minimum för lätta sommarlopp, eller användas i kombination med ett Adventure Race Sleeping System för hamnområden och längre utflykter, året runt. SF Bivvi Bag fungerar också i en nödsituation för att skydda mot väderleksfaktorer om du blir nattad under mindre än idealiska omständigheter.


Det tekniska tyget i Snugpak SF Bivvi Bag, Paratex Dry, är andningsbart, vilket gör att instängd fukt kan fly inifrån mikroklimatet, vilket håller dig varm, torr och bekväm. Paratex Dry flyttar ut fukt ur sovsystemet med imponerande 7,5 L fukt per m² och 24 timmar. När du söker skydd från väderleken kommer du att vara tacksam för de överlägsna tekniska egenskaperna hos Snugpak SF Bivvi Bag, och ha större förtroende för dina snabba och lätta satsningar, i vetskapen om att du är rustad att hantera det värsta vädret, samt att du har ett skyddande skal för din sovsäck.


SF Bivvi-väskan är det perfekta valet för snabba och lätta satsningar, äventyrslopp och nödöverlevnad. Med en liten volym och exceptionell lätt vikt kan den vikas eller packas bort som ett stabilt föremål i ditt utomhuskit, med eller utan sovsäck. Ett 5000 mm hydrostatiskt huvud garanterar vattentät och vindtät hållbarhet, vilket skapar ett inneslutet mikroklimat som ökar luftfuktigheten och bibehåller kroppstemperaturen genom att skydda avdunstnings- och konvektionsvärmeförluster.


Snugpak Bivvi Bags kommer komplett i standard och extra stora storlekar, som kan användas med 4 Season eller Expedition (Polar) baserade sovsäckar samt Snugpak AR Sleeping System.


Observera: Snugpak Bivvi-väskor har en solid beläggning, och även om de är designade för att andas, kan inte tillräckligt med luft passera genom tyget för att upprätthålla andningen. För att förhindra kvävning, förslut inte något Bivvi Bag-system helt.


Halv dragkedja i mitten för snabb och enkel åtkomst (perfekt för användning med Snugpak special forces sovsäckar)

100 % vattentätt tyg med ett hydrostatiskt huvud på mer än 5000 mm (artiklar med ett hydrostatiskt huvud över 1500 mm är i allmänhet vattentäta)

Tejpade och förseglade sömmar

Tuff

Andningsbar (släpper ut upp till 7,5 liter fukt per m² per 24 timmar)

Mjuk vid beröring

Levereras med egen prylsäck

Yttertyg behandlat med ett hållbart vattenavvisande medel (vattenavstötande kan bibehållas genom en sval torktumling efter tvätt och periodisk återbehandling med lämpliga eftervårdsprodukter som Nikwax eller Grangers)

Vikt 340 g

Förpackningsstorlek 14cm x 10cm

Yttertyg Paratex Torr


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik