Liggunderlag Briv

Kommer i två olika modellerStandard Ett mycket lätt och smidigt liggunderlag i XPE-material och är ett riktigt bra liggunderlag oavsett om du är "nybörjare


 


Kommer i två olika modeller

Standard 

Ett mycket lätt och smidigt liggunderlag i XPE-material och är ett riktigt bra liggunderlag oavsett om du är "nybörjare" eller den som vill ha något resurseffektivt både vad gäller mått och pris.


Ett lätt och smidigt liggunderlag som funkar lika bra i tältet som på picknicken i skogen. Liggunderlaget väger endast 210 g och tar liten plats i packningen. Tillverkat i mörkgrå XPE.
Levereras färdigrullat.
Storlek: 180x50x1,0 cm
Vikt: 210 gExklusiv

Detta är det tjockaste liggunderlaget i XPE-material som passar året runt. Passar både till camping, till pimpelfisket eller på fjället i snödrivan eller till dig inom t.ex. hemvärnet.
Extra tjockt, extra längd och extra bredd. Extra allt, utom priset.

Tjockt liggunderlag som håller tätt från kyla och fukt. En favorit bland vinterfiskare! Fungerar lika bra på den isbelagda sjön som på mossan i skogen eller på gräset i gläntan. Tillverkat i tjock, mörkgrå XPE. Levereras färdigrullat!
Storlek: 180x50x1,5 cm.
Vikt: 315 g.


Tillhör du en förening eller kompisgäng som önskar fler. Maila oss för offert!!! [email protected]


www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2024 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik