HENNESSY HAMMOCK HEAT REFLECTING DOUBLE BUBBLE PAD, 2 modeller

Detta bubbelmönstrade liggunderlag är silverfärgat på båda sidorna och reflekterar 97% av kroppens strålningsvärme tillbaka till dig. Under de flesta förhålland


 


Detta bubbelmönstrade liggunderlag är silverfärgat på båda sidorna och reflekterar 97% av kroppens strålningsvärme tillbaka till dig. Under de flesta förhållanden kommer det att hålla dig varm ner till 5-grader Celsius om du använder en 5-graders sovsäck av god kvalitet. Liggunderlaget är avsmalnande, bredare vid axlarna och smalare vid fö;tterna. Det är utrustat med en svart polyesterkant och en öljett med en elastisk lina och krok för användning mellan Deep Jungle-modellernas dubbla bottenlager. Detta liggunderlag kan även användas i alla andra hängmattsmodeller. Double Bubble Pads konstruktion är effektivare än de vindrutesolskydd som många vandrare använder. Liggunderlaget ryms enkelt in i din packning.

PassarExpedition modellerna
Storlek170 cm long, 74 cm vid axlarna, 38 cm vid fötterna
Packstorlek11 x 58 cm
Vikt280g


PassarExplorer Deluxe & Safari modellerna
Storlek183 cm long, 89 cm vid axlarna, 46 cm vid fötterna
Packstorlek11 × 58 cm
Vikt390g

www.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik