HENNESSY HAMMOCK HEAT REFLECTING DOUBLE BUBBLE PAD, 2 storlekar

Detta bubbelmönstrade liggunderlag är silverfärgat på båda sidorna och reflekterar 97% av kroppens strålningsvärme tillbaka till dig och denna gör att du förmod


 


Detta bubbelmönstrade liggunderlag är silverfärgat på båda sidorna och reflekterar 97% av kroppens strålningsvärme tillbaka till dig och denna gör att du förmodligen inte kommer att frysa då kroppsvärmen återanvänds. 

Under de flesta förhållanden kommer det att hålla dig varm ner till 5-grader Celsius om du använder en 5-graders sovsäck av god kvalitet. Liggunderlaget är avsmalnande, bredare vid axlarna och smalare vid fötterna. Det är utrustat med en svart polyesterkant och en öljett med en elastisk lina och krok är användning mellan Deep Jungle-modellernas dubbla bottenlager. Detta liggunderlag kan även användas i alla andra hängmattsmodeller. 


Double Bubble Pads konstruktion är effektivare än de vindrutesolskydd som många vandrare använder. Liggunderlaget ryms enkelt in i din packning.

Modell 1

PassarExpedition modellerna
Storlek170 cm long, 74 cm vid axlarna, 38 cm vid fötterna
Packstorlek11 x 58 cm
Vikt280g


Modell 2

PassarExplorer Deluxe & Safari modellerna
Storlek183 cm long, 89 cm vid axlarna, 46 cm vid fötterna
Packstorlek11 × 58 cm
Vikt390gwww.outdoor-butiken.se

Outdoor-butiken bedrivs som en enskild firma då det är upplevs som enklare än AB. Jag som driver webbutiken heter Mikael och jag driver denna butik samt "www.lov-snickaren.se" samt "www.shadowtrooper".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Klarna Payment with Payson Payment with Paypal

© 2023 www.outdoor-butiken.se Powered by Quickbutik